Information

Om BJ Bike Transport

 

 

 

 

BJ Support är ett litet familjeägt åkeri från Borås. Från grunden har vi varit inriktade på transport och distribution av hängande konfektion. Under de tjugo år som vi varit verksamma inom transport har det dock varit en stor variation av gods på våra ekipage. Vi har 20 års erfarenhet av att hantera ömtåligt gods i allt från flytt till exklusiv hängande konfektion. För oss är kunden alltid i fokus och i just detta fall med motorcykel transporter så kommer vi trycka hårt på att motorcyklarna bara hanteras av oss.

Just för att undvika missöden så kommer det att vara samma kille som hanterar eran mc under hela transporten från upplasting till utlämning.

 

 

 

Transport & villkor

 

 

 

Vi kommer att ha upplastningar i Stockholm och Borås. För lastning i Stockholm tillkommer en lastningsavgift om 500 kr.

 

Det kommer att bli specifika datum vi går ut och hem på, så rutterna kommer att vara fasta för av och på lastning. Datum kommer att följa kontinuerligt på hemsidan.

 

Lastning/lossning kommer att ske med truck och liften på lastbilen. Väl nere på marken kommer mc:n tas ur transport stället. Motorcyklarna kommer att finnas för upphämtning under ett tids fönster på de fasta datum som gäller för den specifika destination.

 

 

Prissättningen gäller för våra standard mått:

2380 mm lång

1100 mm bred

1300 mm hög

 

Vid lasting i Sverige så kommer vi att tillsammans plocka bort rutor och toppackväska för att kunna få en så säker transport som möjligt.

 

Vi har en motorcykel försäkring i bolaget som kommer att samverka med kundens egna försäkring om olyckan skulle vara framme.

 

Destinationer

 

 

 

Borås - Munchen

 

Tur och retur Munchen 5500 kr

Enkel resa till eller från Munchen 3000 kr

Plats: Munchen Airport, detta tidsfönster kommer vi att ha öppet i 6 timmar (exakt tid följer vid boknings tillfället).

 

 

 

Borås - Barcelona

 

Tur och retur Barcelona 8000 kr

Enkel resa till eller från Barcelona 5200 kr

Plats: Sant Andreu de la Barca som ligger 23 km från El Prat, detta tidsfönster kommer vi att ha öppet för av/på lasting 8 timmar (exakt tid följer vid boknings tillfället).

 

 

Copyright © All Rights Reserved